توافق ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای ادامه مذاکرات حمله ارتش یمن به ناو هواپیمابر آمریکایی (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر کشور: شعله‌های آتش در اکثر نقاط تحت تاثیر حریق بندر شهید رجایی خاموش شده است (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) پزشکیان: ایران و آذربایجان مانند یک خانواده هستند پزشکیان به آرامگاه حیدر علی‌اف ادای احترام کرد احتمال حمله نظامی هند به پاکستان قوت گرفت شهادت ۶۰ نفر در حمله آمریکا به صعده یمن (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ بازهم بر پیوستن کانادا به آمریکا در پیام انتخاباتی تاکید کرد وزیر کشور: قصور در انفجار بندر شهید رجایی محرز شد | برخی مقصران احضار شدند پزشکیان در دیدار با الهام علی اف: اجازه نخواهیم داد عده‌ای ارتباطات ما را بر هم بزنند خط‌ونشان‌های تازه پاکستان: موشک‌های هسته‌ای ما هند را نشانه گرفته‌اند کشف ردپای فرعون در اردن (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستور ویژه اژه‌ای به دادستان کل کشور برای شناسایی و برخورد قانونی با مقصران احتمالی حادثه بندر شهید رجایی آمار جدید شهدا و مجروحان جنگ غزه اعلام شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) جوزف عون: تصمیم انحصار سلاح در دست دولت لبنان گرفته شده است جزئیات سفر یک‌روزه پزشکیان به جمهوری آذربایجان تخریب مقبره حافظ اسد، پدر بشار اسد، توسط افراد ناشناس + ویدئو سفر رئیس جمهور به کشور آذربایجان، فرصتی برای کلید زدن کریدور شمال-جنوب پزشکیان در باکو: قره‌باغ قسمت جدانشدنی از خاک آذربایجان است تدوین قانون ویژه معادن زغال سنگ در دستورکار مجلس | هوش مصنوعی به کمک تنقیح قوانین می‌آید نتانیاهو: صلح و ثبات جهان عرب در گرو به‌رسمیت‌شناختن ماست! احراز قصور در حادثه انفجار بندر شهید رجایی ۶ کشته بر اثر انفجار در پاکستان (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) پرچم ایران در سفارتخانه‌های کشورمان در اروپا به حالت نیمه‌برافراشته درآمد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) استقبال رسمی رئیس جمهوری آذربایجان از پزشکیان + ویدئو (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) تنش در روابط دهلی و اسلام‌آباد، قیمت خشکبار افغانستان را در هند ۲۰ درصد گران کرد پکن، هند و پاکستان را دعوت به خویشتن‌داری کرد خرید چیزبرگر و هات‌داگ با وام در آمریکا!
سرخط خبرها

تعطیلی روز‌های چهارشنبه و پنجشنبه در سراسر کشور (۱۱ و ۱۲ مرداد ۱۴۰۲) | بخش‌هایی که می‌خواهند تعطیلی را رعایت نکنند، باید مجوز بگیرند

  • کد خبر: ۱۷۷۰۶۶
  • ۱۰ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۷
  • ۴
تعطیلی روز‌های چهارشنبه و پنجشنبه در سراسر کشور (۱۱ و ۱۲ مرداد ۱۴۰۲) | بخش‌هایی که می‌خواهند تعطیلی را رعایت نکنند، باید مجوز بگیرند
روز گذشته وزارت بهداشت، تعطیلی روز‌های آخر هفته برای شهر‌های با دمای بالای ۴۰ درجه را درخواست کرده بود.

به گزارش شهرآرانیوز، روز گذشته وزارت بهداشت تعطیلی روز‌های آخر هفته برای شهر‌های با دمای بالای ۴۰ درجه را درخواست کرده بود که با اعلام سخنگوی دولت این درخواست پذیرفته شده است.

علی بهادری جهرمی در این خصوص گفت: با توجه به گرمای بی‌سابقه هوا در روزهای جاری، به‌منظور حفظ سلامت شهروندان، هیئت دولت با پیشنهاد وزارت بهداشت مبنی بر تعطیلی روزهای چهارشنبه و پنجشنبه در سراسر کشور موافقت کرد.

تعطیلی روز‌های چهارشنبه و پنج‌شنبه در سراسر کشور (۱۱ و ۱۲ مرداد ۱۴۰۲)

 

سخنگوی دولت با اشاره به افزایش بی‌سابقه دمای هوا در روز‌های آتی، تاکید کرد: این ابلاغیه شامل همه بخش‌های خصوصی و عمومی می‌شود.

وی افزود: موارد خاصی که نیاز به خدمات عمومی هست باید مجوز از استانداری یا وزارت مربوطه بگیرند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
جعفر
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۵۱ - ۱۴۰۲/۰۵/۱۰
0
2
خداپدرت بیامرزه زندگی ماها که چندروز تعطیل کارگر شهرداری هستم ترمینال امام رضا ۱۰ روز از برج گذشته حقوق ندادن بخدا مریض دارم داروهاش گران میگن بودجه نیست مگه مریض میتونه دلرو نخوره به هرکس حرف میزنم میگه به ما مربوط نیست شمارو بخدا یک پیگیری بکنید
محمدمصطفی افشاری
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۱۲ - ۱۴۰۲/۰۵/۱۰
0
2
کل کشور هفته‌ی گذشته گرم نبود؟؟
دیروز و امروز گرم نبود؟؟؟
چرا آخر هفته ها گرم میشه؟؟؟؟
سیدعبدالله
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۱۵ - ۱۴۰۲/۰۵/۱۰
0
2
کارگرا که تعطیل نیستن هیچ وقت
محسن ش
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۲۷ - ۱۴۰۲/۰۵/۱۰
0
0
این مسخره بازی چیه؟؟ گرمای ۵۰ درجه به بالای جنوبو تعطیل نکردن تا حالا.فکر کردید ملت میشینن خونه؟؟؟فردا همه جاده چالوس و شلوارک و جوج!!!?????
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->